English version
Logo Peter van Kester
   
  H-arp lamp Daniel Weil & Gerard Taylor
  H-arp lamp (1987)
Daniel Weil & Gerard Taylor
elpkom kunst en design cillectie Peter van Kester curator design, kunt en architectonische tentoonstellingen teksten voor persberichten, catalogi, brochures en tijdschriften c.v. contact gegevens peter van kester nieuws over design, beeldende kunst, architectuur, tentoonstellingen
Peter van Kester adviseert...

kunst verzamelen
U wilt gaan verzamelen, maar is het veilig om via internet te kopen? Hoe werken veilingen en hoe herkent u vervalsingen? Kan er onderhandeld worden met galeries? En zodra de collectie groeit: hoe brengt u dan samenhang aan?

design verzamelen
Design wordt steeds interessanter als verzamelobject. Welke ontwerpers komen in aanmerking? Moet u unica of gelimiteerde series kopen? Wat is precies vintage? In hoeverre zijn de huidige prijsontwikkelingen realistisch?

kleiner wonen/erfenissen/boedelscheidingen
U gaat kleiner wonen, er moeten dingen weg. Of u erft kunst en design van een dierbare. Wat is het waard? Welke stukken moeten naar een veiling en welke naar een galerie? Wat mag naar de Kringloop?

relatiegeschenken
U zoekt een origineel relatiegeschenk, met een persoonlijk accent. Ontwerpers kunnen daarbij meer betekenen dan u vermoedt.

hoe?
Advies en begeleiding bij de opbouw van een collectie vinden plaats in de vorm van persoonlijke gesprekken en worden aangevuld met bezoeken aan exposities, galeries, beurzen en veilingen. Ook kan ik voor u op zoek gaan naar bijzondere objecten en kunstwerken. Discreet en deskundig.